Hilde is gewoonweg fantastisch en super professioneel.  Persoonlijk laat ik mij niet graag fotograferen omdat ik mij absoluut geen houding weet te geven en ik bijgevolg vind dat ik op geen enkele foto goed sta afgebeeld. Hilde maakt met dit taboe duidelijk komaf. Ze is zeer sociaal, stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je een spontane houding aanneemt. Dat zie je overduidelijk op haar schitterende foto’s. Hilde haar werk beantwoord gewoonweg aan de hoogste kwalitatieve eisen en zit boordevol creativiteit. Kortom je hebt simpelweg te maken met een top fotografe.  Een absolute aanrader !

Frank KeldermansCommercieel Regioverantwoordelijke Sodiwe

Ik heb beroep gedaan op Hilde voor mijn profiel foto’s. Dit was een zeer aangename ervaring omdat Hilde je perfect op je gemak stelt tijdens de foto sessie. Bovendien kan zij foutloos je mooie kantjes capteren en je de ideale uitstraling geven op je foto’s. Hilde is voor mij een echte professioneel met een gevoel voor compositie en het oog van een kunstenaar.

Rudy WilloxZaakvoerder Open end nv

Hilde is erin geslaagd op 20 minuten een shoot te houden met een weinig fotogenieke persoon maar met een fantastisch resultaat.  De mensen die mijn nieuwe profiel foto zien zeggen allen in koor dat de foto perfect de persoonlijkheid van mijzelf uitstraalt en heel natuurlijk overkomt.  Fantastisch toch?

Kris Van den BogaertCEO k-consult

Hallo Hilde, 

Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. Het zit bij ons nog allemaal vers in het geheugen gegrift. Eerst onze ontmoeting op de trouwbeurs te Leuven in de Brabanthal ergens half november. Met een groot enthousiasme stond jij samen met je vader de mensen te woord over hoe jij te werk gaat en liet je met veel trots enkele reeksen albums uitblinken op je klein donker plekje vlakbij het podium. Met jouw glimlach en enthousiasme blies jij zo “denken wij” alleen al heel wat mensen (koppels alsook mama’s en schoonmama’s) omver. Je stelde mensen onmiddelijk op hun gemak en was verre van opdringerig. Een beetje het take it or leave it motto, zo van kijk dit is wie ik ben, dit is mijn werk heeft u interesse laat dan iets weten zoniet ook goed.

Bedankt Hilde voor de superfijne samenwerking en het zéér prachtige resultaat. Wij zijn er héél tevreden mee en hebben al complimentjes ontvangen!

Cis & Bert