Portretfotografie

Een goede profielfoto:

Als jij mensen benadert met een lach dan merk je dat ze zichzelf ook meer open stellen en zelf sneller gaan lachen. Dit effect geldt ook voor virtuele ontmoetingen. Een foto waarop jij goed en duidelijk zichtbaar bent, waarop je open lacht, wekt meer vertrouwen. Als je een duidelijke, herkenbare foto van jezelf gebruikt dan heb je het voordeel dat mensen je ook gaan herkennen tijdens netwerk evenementen, bij echte ontmoetingen. 

Ik zie dat als een voordeel want we willen klanten aantrekken en een ontmoeting (IRL) is een moment waarop mensen weer meer vertrouwen in jou kunnen krijgen.

Portretfotografie is er in verschillende soorten: een familieportret, een individueel portret, een kinderportret, een zakelijk portret, … enz. Belangrijk is dat er goed wordt weergegeven wie je bent en waar je voor staat. Die uitstraling, die look, die uitdrukking, dat geluk leggen wij voor je vast, zowel op locatie als in de studio. Een familiereünie, een feest, een bedrijfsevenement, … er zijn zoveel momenten om die groep vast te leggen of te verenigen in een portret. 

>>> In de gallerij krijg je alvast een impressie van Portretfotografie.

Fotografie Hilde Collier | Portretfoto's