Kinderfotografie

Kinderfotografie is een vak apart. Tijdens een fotoreportage met kinderen is het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en plezier hebben. Net dan komt die ondeugende blik, die vertederende lach of die specifieke blik van je zoon of dochter die je nooit wil vergeten.  Hilde Collier kent de kneepjes van dit vak en stelt de kinderen snel op hun gemak.

Ook de kinderen zelf genieten volop van deze momenten. Alleen, met de ouder(s), de broer, de zus of in groep met vrienden en vriendinnen. Als ouder weten we allemaal dat de jeugdmomenten veel te snel te ver in het geheugen liggen… redenen als verhuizen, een nieuwe school, een vaste vriend of vriendin en huwen geven dikwijls een nieuwe wending aan het leven.

Dan herinneringen ophalen met het resultaat van een geslaagde fotoshoot van fotostudio Hilde Collier is een koud kunstje. Deze fotoshoot kan zowel in de studio als op locatie gemaakt worden. Geef volop je vertrouwen aan fotografe Hilde Collier want voor je het weet zijn je kinderen snel heel wat ouder.

>>> Neem eens een kijkje in de portfoliomap Kinderfotografie

Fotografie Hilde Collier | Kids